Dag 22 – Artisjok

Nog maar acht dagen te gaan! Aan het begin van de challenge sprak ik over minder – en beter nog helemaal geen – gluten, maar daar is absoluut niets van terecht gekomen. Gisterenavond had ik zo’n pijn in vingers, tenen en spieren dat ik toch maar eens mijn eigen advies op ga volgen! Het zal gaan met vallen en opstaan en met bergen en dalen, maar ik ga het doen!

Ritueel

Zoals altijd: wekker, douchen, aankleden, koffie zetten, ontbijt en lunch maken. De pillen was ik kwijt, manlief had opgeruimd, dus maar de apothekersla opengemaakt en een nieuwe lading naar binnen gewerkt. Journaal kijken. In de auto stappen en naar het werk gaan.

Ochtend

BMI: 37,2
Gewicht: 122,4

Er waren nog wat activia’s over, dus die heb ik lekker verorberd.

Middag

Banaan en wasa crackers met zeezout. Heerlijk simpel. Hoe tevreden kun je zijn met kale crackers? Nou, heel erg tevreden dus.

Avond

Voor het eten nam ik een stukje Tony Chocolonely puur met amandel. Dat is echt mijn favoriet! Daarna riepen de artisjokharten me, dus er werd een quiche op tafel getoverd. Het was echt heerlijk. Een volgende keer gebruik ik nog wat andere kruiden erbij, dat kan makkelijk.

Hopelijk ben jij standvastiger geweest.

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *