Dag 23 – Woelige woensdag

Soms heb je van die dagen dat je eigenlijk beter in je bed had kunnen blijven liggen. Vandaag was zo’n dag. Wat een ellende, alles ging zo’n beetje mis, liet ik vallen of ging stuk. Maar ik heb in ieder geval wel heerlijk en gezond gegeten!

Ochtend

BMI: 37,2
Gewicht: 122,4

Ik had al brood in huis gehaald voor het avondeten, dus ik at als ontbijt maar twee boterhammen met pindakaas. Ontbijten met brood is iets wat ik al in geen eeuwen heb gedaan. Nou ja, afgezien dan van de afbakbroodjes in de airfryer haha.

Middag

Ik was ‘s ochtends toch bezig brood te smeren, dus ook op het werk had ik brood met pindakaas. Vreemde gewoonte eigenlijk van ons Nederlanders om zowel ‘s morgens al ‘s middags brood te eten. Ben gek op brood, maar vind het best kaal allemaal zonder ei, groente of sla. Misschien was ik toch meer ‘om’ dan ik dacht.

Avond

Het avondeten vond ik echt goddelijk en gaat vaak herhaald worden. Dat weet ik nu al zeker. Je moet alleen wel van avocado’s houden! De zalmtaartjes waren om te smullen. Lust je geen zalm? Dan vervang je dat gewoon voor lekkere rauwe ham of een ander soort vleeswaren.

HIhi zo op het eind ga ik dan toch eens echt nadenken. De weekplanners voel ik ook al weer aankomen.

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *