Dag 24, 25, 26, 27 – Gaat hard zo

Deze keer begon mijn weekend al op donderdag. Dat is best luxe zo’n extra dagje vrij! ‘s Morgens met mijn vader naar het ziekenhuis geweest en ‘s middags zelf naar de opticien. Ogen zijn niet achteruit gegaan, en de lenzen zijn ook prima in orde. Wel werd een ooginfectie geconstateerd, dus een zalfje was gevolg. Daarna lekker naar de camping.

Vrijdag hebben we niet echt veel gedaan. Zaterdagochtend naar de rommelmarkt bij de kerk geweest. En aangezien ik gek ben op koeien, een geweldige verjaardagsbeker gekocht, voor maar 50 cent! Daarna naar Ede en kleding gekocht voor mezelf en een jas voor manlief. Verder natuurlijk alle kringloopwinkels in de buurt afgestruind. Koop er niet vaak iets, maar vind het zo leuk altijd dat neuzen tussen spullen. Zondag appeltaart gegeten en koffie gedronken bij eethuisje De Heuveltjes en een beetje gelummeld. Lees: afwassen voor mij en gras maaien voor manlief.

Ochtenden

BMI: 37,2
Gewicht: 122,4

Er was nog vulling over van de zalmtaartjes, dus donderdagochtend heb ik dat lekker op een geroosterd broodje gedaan met een half eitje in plakjes. Dat was wel een feestje eigenlijk. Vrijdags ei en spek, zaterdags activia en zondag ook activia.

Middagen

Oeps, eh, laat ik dat maar overslaan… De plaatselijke frieterie was in ieder geval blij met ons op vrijdag en zondag.

Avonden

Weekend en lekker makkelijk BBQ gedaan. Zondagavond stond er spinazie met ei en hamburger op het menu. Maar na de hamburger was het wel genoeg. We zaten nog vol van zondagmiddag.

Deze challenge zit er bijna op en ik begin weer normaler te eten. Hahahaha niet zo’n succes dus dit.

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *