Dag 29 – Dwaze dinsdag

Gisteren had ik het idee dat ik aan het einde van de dag er al drie dagen op had zitten. Vandaag was eerlijk gezegd niet veel beter. Heel erg druk, hectisch en een hoop gezeur om niets. Maar ach, het houdt me van de straat. Alhoewel ik met dit weer toch liever aan het strand had gelegen. Of op de camping. Of in ieder geval ergens buiten en het liefst met water in de buurt. Wat jij?!

Ochtend

BMI: —
Gewicht: 122,8

Vanmorgen alleen maar koffie gedronken en toen de deur uit. Ik had geen zin om ontbijt voor mij alleen te maken. En toen ik de deur achter mij dichttrok hoorde ik manlief vanuit de badkamer. Helaas… elkaar net mis gelopen dus.

Middag

Er waren nog wat kokosblokjes van gisteren over, dus die heb ik heerlijk naar binnen gewerkt. Daarnaast natuurlijk de bekende banaan. Geen pink lady, de foto is van gisteren natuurlijk. Even valsspelen mag best. En een lieve collega trakteerde mij op lunch: een broodje filet americain en een smoothie. Helemaal de foto’s vergeten natuurlijk. Maar ik denk dat het zonder foto ook wel duidelijk is šŸ˜‰

Avonden

Na de mislukking van gisteren, was er vanavond gelukkig wel een heerlijk maaltje: courgette wortel noodles. Althans, dat vond ik, manlief moest helemaal omschakelen want het leek wel weer heel erg op wat we ooit aten: Paleo! Dat lijkt een grijs verleden te zijn. Maar ik wilde het weer laten herleven. Krijg je daar toch net op tijd nog iets van mee op deze een na laatste dag van de challenge.

Het lijkt dan toch nog eind goed, al goed…

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook