Dag 3 – Oeps, foutje

Gisteren schreef ik nog dat ik zo goed bezig was en maar 1 merci had genomen. Maar gisteravond – nadat ik had gepost – heb ik toch twee kleine zakjes chips gegeten: paprika en naturel. Ieniemienie zakjes, maar toch…. Vandaag dus overal van af blijven!

Ritueel

Zoals altijd: wekker, douchen, aankleden, pillen, koffie zetten, ontbijt en lunch maken. Journaal kijken. In de auto stappen en naar het werk gaan.

Ochtend

BMI: 37,3
Gewicht: 122,2

Dus wel afgevallen, ondanks het chipsfestijn van gisteravond. Hoera! Zoals gewoonlijk begon ik de dag met een kop koffie met 2 zoetjes en koffiemelk. Daarna 3 roereieren met een eetlepel geraspte kaas en wat zeezout. Op het werk als eerste een fruitsmoothie gehaald en mijn schuld ingelost (lunch maandag).

Middag

Ik had geen lunch meegenomen, want ik was gisteren moe en had hoofdpijn. Zwak excuus natuurlijk, maar toch. Vandaag dus maar een banaan en twee mueslibollen met oude kaas gegeten. Dat beloofd niet veel goeds voor de weegschaal morgenochtend…

Avond

‘s Avonds… sja, nou eh… laat ik dat maar overslaan dan! Het is natuurlijk geen excuus, maar manlief was laat. Had bonuszoon meegenomen. Bleef zitten. Wil je mee-eten? Ja… nee… oke. Manlief brengt hem naar huis en komt daarna (nog later) terug. Dus het avondmaal bestond uit (trrrrrromgeroffel) frites en pikanto uit de airfryer. En lekker dat het was! Maar een foto ben ik vergeten, of eigenlijk vond ik dat niet zo nodig. Iedereen weet wel hoe frietjes er uit zien.

Drinken / Snacks

Wat ben ik eigenlijk saai zeg! Weer alleen maar bubbeltjeswater en groene citroenthee gedronken. Voor de rest gesnoept van de kersen die door een collega waren meegenomen. Dankjewel Ellen.

Algehele gemoedstoestand

Het snotteren wordt met de dag minder! Stond wel op met een lichte hoofdpijn, dus gelijk maar even een panadol er tegen aan gegooid. Voor de rest vrolijk, om niet te zeggen erg melig, en ietwat minder kortademig. Voor de rest best schuldgevoel en een ” sjonge jonge en het is pas dag 3 “-gevoel. En zenuwachtig. Hoe dat komt? Dat leg ik morgen wel uit!

Ben jij al afgeweken van of heb jij al gezondigd binnen jouw doel?

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *