Dag 30 – Het zit er op!

Vandaag was dan toch echt de laatste dag van deze challenge. Ik zag er met de dag meer tegenop eigenlijk. Het begon met mooie ideeën en goede voornemens. Maar ik merkte al snel dat ik mezelf erg voor de gek aan het houden was. En daarmee natuurlijk ook jou, want jij had wellicht gehoopt op geweldige tips en recepten om af te vallen of … nou ja, wat dan ook.

Ergens kreeg ik ook wel een soort schaamtegevoel om weer zo’n dag te beschrijven waarbij ik de mist inging door een patatje te nemen of een fruittaartje. Dit was niet wat ik voor ogen had. Maar wie A zegt, moet ook B zeggen.

BMI: 37,2
Gewicht: 121,8

Ochtend

Pillen, koffie en activia. Zoals eigenlijk heel veel dagen beginnen dus. Na vandaag ga ik proberen om wat meer variatie in het ontbijt aan te brengen. Want activia, skyr en roereieren met spek mogen dan wel lekker zijn, erg veel variatie geeft het niet. Maar ja, dat doet een boterham met kaas of hagelslag natuurlijk ook niet. Er is nog veel te ontdekken op ontbijtgebied zeg ik dan.

Middag

De eeuwige banaan, die zou wel mooi hebben gestaan in de rituelenlijst. Of had ik dat al gemeld? Ik weet het niet meer hihi. Hoe dan ook, naast die banaan had ik een pink lady, een mineola en een ons gegrillde ham. Lekker.

Ovenschotel met spruitjes

Avond

Ook vanavond weer goed op het eten gelet: gezondheid, lekker en afvallen. Een lekkere ovenschotel met spruitjes, spekjes en appel was het resultaat. Echt een aanrader. Zelfs als je geen liefhebber van spruitjes bent.

Gemoedstoestand

De rust op het werk was weergekeerd. Dat wil zeggen dat ik alles naar de printshop heb kunnen brengen. Dat gaf gelijk weer rust in het hoofd en een blijere kijk op de rest van de week.

Het zit er nu dan echt op! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen.

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *