Dag 4 – Off-day

Ik eindigde gisteren met: “dat vertel ik morgen wel”. Dat ga ik zo ook doen dus. Maar eerst wil ik even vertellen dat er geen recepten of lekkernijen te lezen zijn in de rest van dit bericht. Het lijkt meer een klaagzang. Mocht je het wel een wee van deze dag willen lezen, hier komt ‘ie: Vandaag was een gedenkwaardige dag. Maar een dag die ik liefst ook wel weer achter me laat. Vandaag ging alles anders dan normaal. En vandaag is ook zeker geen dag die ik als gezond kan bestempelen. Niet qua eten en niet qua stress-gevoelens.

Ritueel

Het enige wat vandaag hetzelfde was als altijd, was de wekker die om half zeven af ging. Daarna nam ik natuurlijk wel de pillen en zette ik koffie en maakte ontbijt. Maar ik moest het alleen opeten en opdrinken. Manlief moest nuchter zijn en blijven. Om acht uur moest ik hem afzetten bij het ziekenhuis in Haarlem. Daar zou hij een ICD-kastje ingebouwd gaan krijgen. Daarna moest ik terug naar Hoofddorp om met mijn vader naar het ziekenhuis te gaan. De oncoloog vroeg waar mijn man was, en na mijn antwoord vond hij dat ik maar wat goed nieuws moest krijgen. En dat gaf hij ook! Godzijdank. Daarna paps weer naar huis en weer naar manlief die inmiddels van de hartbewaking af was. Ook dat was – na een nabloeding – geheel goed verlopen. Die mag ik morgen ophalen als vannacht ook nog zo goed blijft gaan. Pfff…. opluchting en tranen. Wat een dag.

Ochtend

Roerei met koffie

BMI: 37,5
Gewicht: 122,9

Een bak koffie met zoetjes en koffiemelk plus wat roerei heb ik vluchtig naar binnen geslobberd, zodat manlief zo min mogelijk zo ruiken en zien. Sneu voor hem anders! Foto is dus hetzelfde als gisteren.

Middag

Lunch had ik graag gehad denk ik nu, maar vanmiddag kreeg ik geen hap weg. Daarnaast reed ik ook tussen twee ziekenhuizen heen en weer, dus geen tijd (genomen).

Avond

Eh… ja even gauw naar huis om te eten, oeps al veel te laat, snel een paar mini frikandellen in de airfryer gegooid, naar binnen gewerkt. En hup bezoekuur. Besloot om later op de avond dan maar een loempia te eten, want kooklust was er absoluut niet meer. Maar ook die is er bij ingeschoten. Morgen is alles weer anders en gaan we weer lekker en fatsoenlijk eten. Beloofd!

Drinken / Snacks

Te weinig gedronken naar mijn zin: wat spa rood en 1 radler 0.0%. Oh ja, vergat ik toch bijna de cappucino in het ziekenhuis.

Algehele gemoedstoestand

Te laat naar bed, te vroeg wakker (was al ver voor de wekker wakker) dus doodmoe. Zenuwachtig en bang voor wat de dag zou gaan brengen. Maar ja, dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk. Alhoewel ik uiteindelijk natuurlijk wel in joepie-stemming eindigde. Maar dat hoef ik denk ik niet te vertellen.

Ik hoop dat jij een betere dag hebt gehad!

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *