Dag 5 – Goede start

Ondanks dat ik vanmorgen alleen startte, begon de dag toch een heel stuk beter! Lekker geslapen en rustig uit mezelf wakker geworden. Hoe luxe is dat? Deze dag gaan we dus maar weer even fatsoenlijk eten tussen de bedrijven door. 

Ritueel

Zoals gezegd lekker rustig wakker geworden. En mijn dingetjes gedaan: kattenbak legen, eieren rapen, pillen slikken enzovoort. Rustig journaal kijken en een spa rood achterover werken. Het betere werk zeg maar.

Ochtend

BMI: 37,5
Gewicht: 123

Spa en roerei. Niet iets bijzonders dus. Maar morgen is het weekend, dus wie weet wat ik dan ga fabrieken.

Middag

Lunch is er een beetje bij ingeschoten. We waren allebei op de bank in slaap gevallen, dus om half drie maar een frikandelbroodje gegeten.

Spiralized zoete aardappelAvond

Lekker simpel bloemkool gegeten. Manlief met vierkazensaus en ik met een eetlepel geraspte oude kaas. Daarbij een gehaktbal. Niet met de gebruikelijke kruiden en gehakt van elders, dus het smaakte ons allebei niet zo. De zoete aardappel die ik had bewerkt met de spiralizer om in de airfryer te bakken was niet te eten. Sommige delen nog rauw, andere delen geweldig lekker. Kortom, het was niet echt een succes. Dat ga ik maar eens over doen als ik weer uitgerust ben.

Drinken / Snacks

Algehele gemoedstoestand

Doodmoe kijk ik reikhalzend uit naar morgen.

Hoe is jouw dag verlopen? Hoe dan ook: het weekend staat voor de deur en ik wens je dan ook een heel fijn en smakelijk weekend toe!

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *