Dag 6 – Zaterdag

Eindelijk weekend! Dit was een heel erg lange week. En eigenlijk ook niet de beste week om te gaan beginnen met My Challenge. Maar goed, wie A zegt moet ook B zeggen, dus ook mijn mislukkingen mogen jullie meemaken. Ben tenslotte ook maar een mens. Om negen uur werd ik wakker van een geluidje op mijn telefoon. Die had ik blijkbaar niet uit gezet. Manlief lag naast me, dus dat was weer zoals het hoort!

Ritueel

Het is weekend, dus dan doe ik niet aan rituelen. Het komt zoals het komt en het gaat zoals het gaat šŸ™‚

Ochtend

BMI: 37,5
Gewicht: 123

Lekker lui naar beneden gegaan en koffie gezet, pillen genomen en weer een lekker ontbijt naar binnen geslobberd: skyr en granola. Mijn favoriete ontbijt. Heerlijk een legpuzzel op mijn telefoon gemaakt en even geluisterd naar vrije geluiden.

Middag

Geen lunch, maar een fruittaartje (zonder banaan eigenlijk ook heel lekker, alleen absoluut niet zoet natuurlijk). Het wordt tijd dat het bladerdeeg op is haha, er is zoveel te doen met bladerdeeg!

Avond

Er lag nog deeg in de vriezer voor een quiche. Ik hoefde alleen nog maar prei en spek te halen. Lekker makkelijk en zo kom je ook nog van de restjes uit je koelkast af. Niet echt geschikt als je af wilt vallen, maar wel erg lekker.

Drinken / Snacks

Veel spa rood weer en een handvol honingdrop.

Algehele gemoedstoestand

Bergtop is weer bijna bereikt, dus dan gaat alles weer zijn gewone gangetje, inclusief normaal eten. Raar eigenlijk, ik heb nog niet zo belabberd gegeten als sinds ik besloot de knop om te draaien en dat met jou te delen. Wij waren aan het eind van de avond doodmoe. Dingdong, de bel: schoonouders. Manlief en ik waren niet echt in de stemming, maar he, wel ontzettend lief natuurlijk! Dingdong, de bel: dochterlief en haar vriend. En dat, lieve lezer, maakte mijn avond een topavond. Mijn meissie is sinds een aantal maanden het huis uit, en dat valt stiekem toch wel vies tegen. Dus zo maar even aanwaaien was een feestje.

Heb jij nog een lekker recept wat gezond is en wat ook nog eens goed voor de lijn is? Stuur maar door, kan wel wat inspiratie gebruiken.

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *