Dag 7 – Zondag

Zondag, een dag waarop eigenlijk niets hoeft en alles mag. Wat heerlijk. Vandaag mocht ik mijn vader weer uit het ziekenhuis halen. Manlief ging weer wat beter dan gisteren. En ikzelf daardoor ook. Eigenlijk begon alles positief vanaf het moment dat mijn ogen open gingen. Scherven brengen geluk denk ik dan maar!

Ritueel

Ja zeg, het is zondag, dus dan doe ik echt niet aan rituelen. Net als de zaterdag, die is ook zo heerlijk ritueelloos.

Ochtend

BMI: 37,9
Gewicht: 124,2

Nou, als het doel van My Challenge was geweest om aan te komen, dan ga ik heel erg lekker! Maar wat wil je ook met al die frikandelbroodjes en fruittaartjes. Het mag dan mager zijn (want airfryer) of gezond (want fruit), maar dit is natuurlijk gigantisch fout he?! Ik begon de ochtend in ieder geval met huishoudelijk werk. Ik wilde mijn pillen slikken en griste dus mijn glas van tafel. Pats! Die viel dus in duizenden stukjes stuk op de grond. Kon ik eerst vegen etc. Vervolgens wilde ik koffie zetten, maar ik was gisteren zo lui dat het aanrecht volstond. Eerst dus vaatwasser uit- en inruimen. Toen was er koffie! Lekker. En ik durf bijna niet te zeggen wat voor ontbijt we hadden. Kijk zelf maar (niet lachen!).

Middag

Mijn vader uit het ziekenhuis gehaald en lunchtijd dus helemaal vergeten.

Avond

Er was nog wat quiche over van gisteren, dus die hebben we heerlijk gegeten met als toetje een citroenijsje met een dropstokje! Wat zeg je? Niet goed voor de lijn? Nee, dat klopt! Maar morgen begin ik gewoon weer van voor af aan. Met frisse zin en vol goede moed. Doe je weer mee?

Drinken / Snacks

Aangezien we de lunch hebben overgeslagen vielen we rond vier uur bijna van ons stokje. De Hema was nabij en daarmee onze redding. Een halve rookworst deed wonderen. Flink bubbeltjeswater gedronken natuurlijk en bij mijn vader een colaatje, spa heeft hij nooit en kraanwater vindt manlief niet lekker.

Algehele gemoedstoestand

Blij, happy, vrolijk en nog meer van dat positiefs. Oud met de ouderen en kind met de kinderen: wij hebben Amstelveen veroverd. Nou ja, flink wat Pokemon gevangen eigenlijk. Morgen mezelf weer bij elkaar rapen en normaal eten. Als ik goed had nagedacht was ik gewoon een weekje later begonnen met deze challenge. Gniffel, maar nadenken komt bij mij altijd na impulsief te werk gaan…

Heb jij genoten van deze zonnige zondag?

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *