Dag 8 – Nieuwe week

Dag 8 – de nieuwe week is begonnen en ik ben weer vol goede moed en goede zin. Niet terugkijken naar wat er vorige week mis is gegaan. Vooruit kijken naar hoe ik het nu beter kan gaan doen. Geweest is geweest tenslotte.

Ritueel

Daar is niet veel aan veranderd, behalve dat ik nu alleen beneden ben. Manlief is nog herstellende en draait zich nog een keer lekker om als mijn wekker afgaat.

Ochtend

BMI: 
Gewicht: 

“Een goed ontbijt is een goed begin van de dag”, zeg ik altijd. Dus met 2 activia’s en een beker koffie met zoetjes en koffiemelk ging ik lekker de dag in. Vandaag had ik activia met muesli, maar een foto vergeten te maken, dus dan maar eentje uit het archief!

Middag

Toch leuk dat je van één quiche drie dagen plezier kunt hebben! Er was nog een klein stukje over, dus die heb ik meegenomen voor de lunch. Heerlijk. En een banaan natuurlijk. Pitamientjes zeg ik je. En toen moest ik ineens weer denken aan de vakantie. In Kopenhagen waren we naar de foodhallen aldaar geweest en ergens bij een van de stands zag ik een grappig bordje…

Avond

Zo heerlijk simpel gegeten vanavond: braadworst, sla en krieltjes. Sla eet ik altijd “kaal”. Dat houdt in geen dressing, tenzij een bijzondere. Gewoon een vinaigrette, daar gruwel ik van. De krieltjes had ik in een bak gedaan en een theelepel gerookt paprikapoeder, een theelepel knoflookpoeder en een eetlepel olie toegevoegd. Even flink husselen en 25 minuten in de Airfryer op 200℃. Halverwege de tijd even husselen en terug in de machine. Jammie. Nadat het bord leeg was nog een paar happen sla extra genomen.

Drinken / Snacks

Zoals gebruikelijk op het werk is het rennen tussen bubbeltjeswater en groene thee met citroen. Allemaal lekker. En de aanbevolen twee liter weer ruimschoots gehaald vandaag.

Algehele gemoedstoestand

Zoals ik begon, zo eindigde de dag ook: vrolijk en opgewekt. Verkoudheid bijna weg. Zin in deze week.

Moest jij vandaag ook weer aan het werk of had je nog een extra dagje?

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *