Dag 9 – Gaap

Soms heb je ideeën in je hoofd. Daar lijken ze geweldig. Totdat je het uitvoert, dan vraag je je af hoe je dat in hemelsnaam kon bedenken. Ken je dat gevoel? Het overkwam mij vandaag!

Ritueel

Rituelen zijn er natuurlijk niet voor niets. En daar moet je dan ook niet aan komen. Vandaag dacht ik dat ik maar eens zonder koffie de deur uit moest. Zo tegen de lunchtijd was ik nog steeds niet echt wakker. Niet goed. Niet meer doen! #notetoself

Ochtend

BMI: 37,7
Gewicht: 123,4

Wat kan een mens toch intens genieten van een ontbijt, ook al is dat ontbijt meer regel dan uitzondering. Weer genoten van een grote kom Skyr met granola. Deze keer met noten, zaden, pitten & kokos. Mjammie. En spa.

Middag

Lunch op het werk gehaald: een krentenbol en een mueslibol, allebei met oude kaas. En daarnaast een smoothie van frambozen, bosvruchten en jus d’orange. Zo lekker. En luxe wel eigenlijk, meestal maak ik ze zelf.

Avond

De bedoeling was dat ik een pastasalade ging eten. Maar er kwam wat tussen. Een vriend uit Frankrijk kwam over naar mijn schoonouders. We waren dus uitgenodigd om daar te eten. Overheerlijke carpaccio vooraf, bloemkool, sperziebonen, kreukelfrieten en schnitzel als hoofdgerecht en toe kregen we aardbeien met een beetje vanillevla en slagroom. Het eindigde met een espresso (maar wel met melk en zoetje natuurlijk).

Drinken / Snacks

Rond een uur of elf kreeg ik door waarom ik zo moe was nog steeds: geen koffie gekregen bij het ontbijt. Dus maar gauw twee cappuccino’s genomen en voor de rest dus aan het bubbeltjeswater.

Algehele gemoedstoestand

Zo vrolijk, opgewekt en actief als ik gisteren was, zo uitgeput en futloos was ik vandaag. Maar wel vrolijk. “Vandaag ben ik zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk…” #needforcoffee

Wat drink jij eigenlijk ‘s morgens bij het ontbijt? Of sla je het ontbijt over?

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *