Dag 19, 20, 21 – Weekend

Aangezien we dit weekend een vriend over hadden op de camping, heb ik ernstig verzaakt om de challenge bij te houden. Het was een heerlijk weekend, in alle opzichten. ‘s Avonds gekaart, overdag (te) veel gegeten, BBQ en midgetgolf.

Dit weekend gaat dus om dag 19, 20 en 21: een mini foto dagboekje. Het jaarlijks terugkerende festijn van ballonvaarten hebben we ook weer op afstand mogen bewonderen.

Ochtenden

Veel koffie, eieren en spek, yoghurt met muesli en een ochtend met alleen maar brownies. Erg lekker, erg fout, erg wat de weegschaal aangaf.

Middagen

Patat en pikanto’s, bitterballen en nog meer ernstig foute dingen. Gelukkig hebben we ook nog gefietst en – zoals eerder gezegd – gemidgetgolft (3x woordwaarde). Dus we hielden ons maar voor dat wat er aan kwam, er ook weer af ging. Weegschaal wees anders uit hahaha.

Avonden

BBQ met hamburgers, worstjes, karbonades, kipfilets en speklappen. Nou ja, niet allemaal op 1 avond natuurlijk. Met daarbij salade, stokbrood en sausjes. Dat heb ik dan weer wel zo veel mogelijk laten staan.

Gemoedstoestand

Vrolijk en gezellig. We hebben ‘s avonds gekaart (Ceulemansen). Flink wat dubbeltjes verloren, maar hé, alles voor het goede doel (lees vriend).

Al met al was het dus een geweldig weekend en zelfs het weer zat mee! Gewoon buiten koffie gedronken en ‘s avonds nog tot ongeveer negen uur bij het vuur gezeten totdat we gingen kaarten in de voortent.

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook