Oldtimers

Oldtimers

0 Comments

Volgens manlievv heeft hij een oldtimer, een klassieker, een oudje, een beauty. Volgens anderen heeft hij gewoon een oude auto, een wrak.  Volgens mij is het gewoon een leuke auto die lekker rijdt. Maar als ik dan zijn blik zie wanneer hij praat over die auto of er naar kijkt, ja dan vind ik die auto ineens ook een heel stuk leuker want manmanman wat kan manlievv dan ontzettend jongensachtig lief de wereld in kijken! “Wat voor auto heeft hij dan?” hoor ik u denken.

Nou een Audi 100 Quattro (en nu vergeet ik vast nog wel een termpje of wat). Zie hier de wat de Nederlandse wiki heeft te melden en hier wat de Engelse heeft te melden over de Audi. De beauty is een kwart eeuw oud, dus dan denk je al snel aan belastingvrij rijden en een blauwe kentekenplaat. Maar niets is minder waar, want dit schatje staat pas 23 jaar op kenteken. Even twee jaar geduld uitoefenen dus nog!

Vorig jaar tijdens de sneeuw en glibberige gladheid schoot hij een ietsiepietsie door tegen de stoeprand, met als gevolg een gehavende velg. Pijnlijk hart tot gevolg. Vandaag wilden we even kijken bij de velgendokter, maar helaas die was waarschijnlijk met de noorderzon vertrokken.

Vervolgens nam hij mij dus mee naar een tweedehands-auto-sloperij-spuiterij-kerkhof-banden-en-velgen-walhalla. Ha! Dat was nog eens iets waar ik me dan wel weer kon vinden. En natuurlijk even een paar kiekjes gemaakt.

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.