Over mij…

Mijn naam is dus Silphya, eeuwig 18, getrouwd, 5 kinderen, 3 schoonkinderen, 4 kippen, 1 kat en een passie voor koken. In 2011 werd ik ziek en begon ik een website om zo dingen van me af te schrijven. Aangezien mijn geheugen permanent op vakantie leek gebruikte ik het blog ook om recepten bij elkaar te zetten, zodat ik altijd van alles terug kon vinden.

Inmiddels is Silphya’s Kitchen uitgegroeid tot een heus foodblog: om de dag een nieuw recept, gratis eBooks, nieuwsbrieven, een Facebook pagina en overige social media. Het handjevol lezers (= familie en vrienden door mezelf verplicht aangemeld 😂) is uitgegroeid tot een grote groep lezers, abonnee’s en gebruikers.

Jouw recept in mijn kitchen?

Als kookliefhebber heb jij misschien wel geweldige (familie)recepten die je wilt delen met de wereld, zonder dat je daar zelf een blog voor moet gaan beginnen. Stuur het recept in en wellicht zie je jouw recept dan met naam en toenaam uitgelicht terug op de website.

Registreren

Onder het tabblad “Abonnee’s” kun je een weekmenu samenstellen en daarvan een winkellijst genereren: boodschappenlijstje printen en klaar. Maar ook favoriete recepten kun je opslaan in jouw kookboek. En natuurlijk kun je de hoeveelheden aanpassen naar het aantal mensen waarvoor jij moet koken. Registreren is gratis en natuurlijk worden jouw gegevens niet gedeeld met anderen! Ik hou tenslotte ook niet van spam.

Nieuwsbrief

Schrijf je je in voor de nieuwsbrief dan krijg je ook nog eens een gratis eBook. Afhankelijk van de tijd en energie die ik heb zal er af en toe een ander eBook uitkomen voor de nieuwsbrief. Het “oude” eBook komt dan terecht op de pagina “gratis downloads”, zo hoef je dus niets te missen. Deze nieuwsbrief verschijnt iedere week op vrijdag, maar bevat niet automatisch alle recepten die in die week zijn geplaatst.

Eten uit Silphya’s Kitchen

Eten moeten we allemaal en iedere dag. Dat kunnen we dan maar beter zo lekker, gezond en gevarieerd mogelijk doen. En daar ga ik jou met dit foodblog bij helpen! Of je nu iets zoekt voor ontbijt, lunch of diner of alles daar tussen of er buiten; je vindt het hier.

Ik wens je heel veel kookplezier!