Over Sylvia

Hej, welkom in Silphya’s Kitchen!

Ik ben Sylvia – voedingsdeskundige met een knipoog – en ik hou van goed eten, wandelen, kamperen en Zweden. Alles op een rustig tempo, zodat ik kan genieten van het moment. De wereld gaat snel genoeg zonder mij. Daarnaast probeer ik zo milieubewust en duurzaam mogelijk te leven. Voor mij betekent dat dus dat ik plantaardig eet. Ik ben geen geboren veganist, dus je zult ook recepten met vlees en zuivel tegenkomen.

Silphya’s Kitchen is mijn stukje op het wereldwijde web waar je niet alleen recepten kunt vinden, maar ook tips om te besparen op de boodschappen, keukentips, kookadvies en duurzame alternatieven voor bijvoorbeeld keukenhulpjes en dergelijke. Ook kun je er persoonlijke verhalen, reisverhalen en uittips verwachten.

Ik hoop dat je door mij geïnspireerd raakt om zelf een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Daarnaast hoop ik dat je het net zo leuk vind als ik waneer je iets helemaal zelf heb gemaakt.

De website in vogelvlucht

Als je hier voor het eerst komt kan ik je aanraden om eens naar het volgende te kijken:

Is er nog meer?

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om te lezen wie ik ben. Ik vind het fijn dat je hier bent en ik zou ook wel willen weten wie jij bent!

  • Silphya’s Kitchen is ook op Instagram en Pinterest te vinden. 
  • Krijg gratis recepten direct in je mailbox door je in te schrijven voor de nieuwsbrief

FUN FACTS

  • Geboren: geboren in Nederland, anderhalf jaar in Spanje gewoond en 36 keer verhuisd
  • Reizen: vele landen heb ik al gezien, maar nergens ben ik zo graag als in Zweden
  • Favoriete kleur: zwart en Falun rood
  • Grootste angst: spinnen en spreken in het openbaar
  • Favoriete ontbijt: yoghurt met granola en fruit, alhoewel pap ook geweldig is
  • Favoriete serie: bijna alle Scandinavische series, maar The Bridge steekt er toch wel bovenuit

Ook hier worden cookies gebruikt. Door op akkoord te klikken accepteer je het gebruik van deze cookies.  Meer info