Partnerprogramma

In artikelen en bij recepten staan partnerlinks van Bol.com en Amazon.nl. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvang ik daar een zeer kleine commissie over van de verkoper.

Voor deze website maak ik flink tijd vrij. Daarnaast heb ik kosten voor hosting, verzenden van nieuwsbrieven, gebruik van plugins etc. Dat doe ik in de eerste plaats omdat ik het zelf wil natuurlijk. Met heel veel plezier omdat ik het ontzettend leuk vind om te doen. In de tweede plaats doe ik het omdat ik merk dat er veelvuldig genoten wordt van mijn recepten. Er is dus vraag naar.

Dus als jij iets via een link op deze website te kopen, steun je mij nog eens extra. Producten worden voor jou niet duurder als je gebruikmaakt van een van de links. Ik promoot alleen producten waar ik zelf in geloof. Sterker nog, in veel gevallen héb ik dat product wat ik aanraad ook zelf in gebruik. Ik geef altijd mijn eerlijke mening over producten. Beloofd.

Dus mocht je toch al van plan zijn iets te bestellen bij Bol.com of Amazon, zou ik het supertof vinden als je dat via deze website doet.

Dankjewel!

close

Gratis eBook

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Na inschrijving ontvang je mijn gratis eBook