Pengelicious: bereiding met liefde, aandacht en passie!

En dan zit je ineens thee te leuten met een collega die ook een passie voor koken heeft. Met het verschil dat zij kookt voor anderen en dat via haar website wil promoten en ik kook voor mezelf/gezin en deel de recepten via mijn website met jullie.

Als kind hield zij al van koken, dat heeft ze van haar moeder.

De geuren uit haar keuken, de pannen vol bubbelende gerechten, de kleuren van alle ingrediënten op het aanrecht. Ik heb zoveel van haar geleerd!

Koken met passie en een gulle lach

Met koken wil zij de mensen gelukkig maken. Je kunt bij haar terecht voor een fleurige taart, een rijke lunch of een buffet vol fascinerende schotels. Italiaans, Frans, Spaans of Surinaams? Ze draait haar hand er niet voor om! Maar ook voor workshops kun je bij haar terecht. Eén ding is zeker: met Pengelicious haal je niet alleen een hoop lekkers in huis, maar ook een dame met een ontzettend gulle lach en vriendelijkheid. Ze straalt als ze praat over eten koken, eten eten en over de planning rondom alles. Het is haar op het lijf geschreven.

Dus heb je binnenkort een feestje? Neem gerust contact op met Stephanie, jullie kunnen het vast wel eens worden over een geschikt menu of dit verrukkelijke regenboogtaart.

close

Gewoon lekker, lekker plantaardig!

Sluit je aan bij 789 anderen en kook met me mee!

Je ontvangt maximaal 1 keer per week een e-mail

Plaats een reactie