Rabarber-frambozen moes

Zonder toegevoegde suikers, toch zoet! Deze rabarber-frambozen moes is heerlijk fris. Zoet door de frambozen en 100% appelmoesjes, maar ook een beetje zurig van de rabarber. Heerlijk met yoghurt voor het ontbijt of na een heerlijk avondmaal met een bolletje kaneelijs bijvoorbeeld.

100% appelmoesjes

Geen aandelen, geen advertentie maar gewoon een enthousiaste eter van deze heerlijke 100% appelmoesjes. We eten niet iedere dag fruit dus op die dagen eten we dan een bakje appelmoes. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om pure appelmoes zonder toevoegingen. Had ik al gezegd dat ze lekker zijn?

Het leek me erg lekker om een rabarbermoes te maken met frambozen en appelmoes. En dat was een goed idee kan ik je verklappen! Ik weet zeker dat jij hier ook van zult smullen.

Rabarber-frambozen moes bewaren

In de koelkast blijft deze lekkere moes zeker vier dagen goed. Maar ik geloof nooit dat het daar zo lang zal blijven staan! Bij ons is het altijd zo op, vandaar dat ik het ook invries. Je kunt deze moes namelijk prima invriezen zodat je er ook in de winter nog van kunt genieten.

Heb je rabarber over? Kijk dan eens of je hier nog wat lekkere recepten kunt vinden.

rabarber frambozen moes

Rabarber-frambozen moes zonder toegevoegde suikers

Met een schep van deze heerlijke rabarber-frambozen moes over yoghurt of een bolletje ijs scoor jij punten!
0 van 0 stemmen
Print recept Pin recept Waardering
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Porties: 1 flinke pan
Prijs: ± € 4,75

Ingrediënten
 

Aan de slag
 

  • Leeg het doosje frambozen in een pan.
  • Maak de rabarber schoon en snijd de uiteinden eraf. Snijd de rabarber in stukken van ongeveer 3 cm. Doe de rabarber bij de frambozen.
  • Leeg twee bakjes appelmoesjes boven de rabarber.
  • Voeg een eetlepel water toe en leg de deksel op de pan. Laat het geheel ongeveer 15 minuten pruttelen en roer het dan door.
  • Schep een grote lepel van de moes op wat yoghurt bij het ontbijt of serveer bij een bolletje kaneelijs als dessert. Geniet.
Heb je dit recept gemaakt of ga je het maken?Laat anderen in één oogopslag zien wat je er van vond door sterren te geven. Maar je kunt ook gewoon een reactie achterlaten. Vind ik superleuk!

Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Deel je enthousiasme!
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *