Lunchtip: omeletwraps met zelfgemaakte pompoen hummus en ham

Lunchtip: omeletwraps met zelfgemaakte pompoen hummus en ham

0 Comments

Lunch is iedere dag weer een “drama”. Het moet mee kunnen naar het werk, het moet lekker en liefst een beetje gezond (en slank) zijn en het moet lekker blijven tot aan lunchtijd. Deze omeletwraps met pompoen hummus (zelfgemaakt is lekkerder) en ham voldoen aan al die eisen.

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Omeletwraps met pompoen hummus en ham
omeletwraps
Print
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
omeletwraps
Print
Instructies
  1. Kluts de eieren met de chilivlokken.
  2. Bak zeer dunne omeletjes van het eiermengsel. Gebruik steeds een heel klein beetje kokosolie.
    omeletwraps
  3. Besmeer de omeletjes met de hummus en beleg met ham. Rol ze vervolgens op. Verdeel over twee lunchtrommels.
    Pompoen hummus

Gerelateerde berichten

Omelet met zoete aardappel: da’s een stevig ontbijt

Omelet met zoete aardappel: da’s een stevig ontbijt

Een omelet op brood is altijd lekker natuurlijk, maar wat nou als je er voor kiest om (tijdelijk) geen brood te eten? Dan is zo’n omeletje misschien niet vullend genoeg. Dit stevige ontbijt houd je uren op de been!

Zelfgemaakte mayonaise: superzacht en smakelijk

Zelfgemaakte mayonaise: superzacht en smakelijk

Hou jij van mayonaise? Vind je ze allemaal lekker of liever een bepaald merk? Maak het met dit recept een keer zelf en je wil nooit meer anders!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.