Pastasalade met gegrilde groenten

Pastasalade met gegrilde groenten

Deze pastasalade met gegrilde groenten kun je zowel koud als warm eten. Maak dus gerust wat extra, dan heb je de volgende dag een makkelijke lunch! Zo doe ik dat trouwens wel vaker: extra koken zodat er de volgende dag nog genoeg is voor de lunch.

Variatie

Op de groenten deed ik Italiaanse kruiden, maar je kun natuurlijk naar hartelust variëren. Wat dacht je van venkelzaad? Hier krijgt het een lekkere frisse bite van. Ook de groenten zijn natuurlijk aan te passen naar smaak en wens.

Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Pastasalade met gegrilde groenten
pastasalade met groenten
Print
Voorbereiding 15 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
Personen
Voorbereiding 15 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
Personen
pastasalade met groenten
Print
Instructies
  1. Verwarm de oven (hetelucht in combinatie met grillfunctie) tot 200℃.
  2. Snijd de groente in even grote stukken, besprenkel met olie en strooi er wat Italiaanse kruiden over. Schep het geheel goed door elkaar. Doe alles in een ovenschaal en zet het ongeveer 20 minuten in de oven. Tussendoor een paar keer omscheppen.
  3. Meng de olijfolie met het paprikapoeder. Snijd de kipfilet in repen en leg deze in de marinade. Laat dit even trekken.
  4. Zet ondertussen het water met maggiblokje op voor de pasta. Kook de pasta zoals je gewend bent. Giet de pasta daarna af en spoel goed onder koud water.
  5. Bak nu de reepjes kip op hoog vuur in een grillpan of koekenpan tot ze goudbruin zijn en een krokant korstje hebben.
  6. Hussel alle ingrediënten door elkaar en serveer ze in een mooie schaal. Sprenkel er eventueel nog wat goede olijfolie over.

Gerelateerde berichten

Maaltijdsalade met bakbanaan en nog meer lekkers

Maaltijdsalade met bakbanaan en nog meer lekkers

Maaltijdsalade Geen idee eigenlijk of dat nog steeds zo is, maar ‘vroeger‘ vond men salades iets voor de zomer en stamppotten at je alleen in de winter. Vond dat toen al kul en nu nog steeds. Je zal maar net in juli trek hebben in […]

Kip souvlaki schotel met couscous, groenten en een knoflook-munt-yoghurt saus

Kip souvlaki schotel met couscous, groenten en een knoflook-munt-yoghurt saus

Het woord souvlaki betekent spiesje. Maar in dit recept komt er echter geen stokje aan te pas. En dan de marinade… de benaming ‘souvlaki kruiden’ klopt natuurlijk ook van geen kant. Want wat zijn in hemelsnaam ‘spiesje kruiden’? Maar goed, ik doe net of ik gek […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.