spareribs
Spareribs op Indische wijze
Boterzacht. Bestek heb je niet meer nodig, het valt zo van de botjes af.
spareribs
Spareribs op Indische wijze
Boterzacht. Bestek heb je niet meer nodig, het valt zo van de botjes af.
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
6uur 1nacht
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
6uur 1nacht
Ingrediënten
Instructies
  1. Snipper de uien, pers de tenen knoflook en snijd de laos en gember in plakjes.
  2. Mix alle ingrediënten in een grote kom en voeg de spareribs toe.
  3. Zorg ervoor dat ieder stukje vlees onder staat en laat dit een hele nacht zo trekken in de koelkast.
  4. De volgende dag kieper je de hele bak om in de slowcooker en zet je de slowcooker zes uur op low.
Notities

Resultaat is donkere, pittige spareribs die zo van de botjes vallen.