Zoete aardappelstamp met rucola

Zoete aardappelstamp met rucola
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Zoete aardappelstamp met rucola
Zoete aardappelstamp met rucola
Print
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Zoete aardappelstamp met rucola
Print
Instructies
  1. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in stukken.
  2. Doe ze in een pan met ruim water en breng dit aan de kook. Prik af en toe met een vork. Giet ze af als ze gaar zijn.
  3. Verdeel de aardappelen over twee borden en prak de aardappelen. Prak er de rucola door.
  4. Strooi er een klein beetje zout over en wees royaal met versgemalen peper.
Tip

Lekker met een bal gehakt!

koken & tafelen algemeen

Gerelateerde berichten

Ovenschotel met spruitjes en appel

Ovenschotel met spruitjes en appel

“Ik lust geen spruitjes”. Deze uitspraak heb je vast al vaker gehoord. Of misschien roep je het zelf wel… Vooral kinderen zijn dwars van spruitjes. Maar waarom eigenlijk? Spruitjes zijn erg lekker en bovendien ook nog eens erg gezond. Meestal worden spruitjes (te lang) gekookt, […]

Deze geroosterde kikkererwten zijn verslavend lekker!

Deze geroosterde kikkererwten zijn verslavend lekker!

Toen wij nog regelmatig naar “onze Surinees” gingen, kregen we altijd een bakje met geroosterde kikkererwten. Zalig vond ik dat. Maar helaas, de Surinees besloot juwelier te worden en zijn vrouw (de kok) kon haar keuken sluiten. Toen moest ik zelf aan de slag.  De […]


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.