Zucchetti con aglio e olio

Zucchetti con aglio e olio
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Zucchetti con aglio e olio
Zo simpel, maar zo lekker!
zucchetti con aglio e olio
Print
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Voorbereiding 5 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
zucchetti con aglio e olio
Print
Instructies
  1. Snipper de ui, pers de knoflook, hak de peper fijn (met zaadjes voor extra pit) en snijd de courgette in slierten met behulp van een spiraalsnijder of juliennesnijder.
  2. Verhit olijfolie in een pan en fruit hierin de ui, knoflook en rode peper. Let er op dat het vuur niet te hoog is anders wordt de knoflook bitter.
  3. Voeg nu de courgetteslierten toe.
  4. Bak op hoog vuur de garnalen terwijl je ze voortdurend omschept.
  5. Schep de garnalen bij de zuchetti en serveer direct.
  6. Vlak voor het serveren hak je de basilicum fijn. Strooi dit over het gerecht.

Gerelateerde berichten

Courgette: een veelzijdige groente

Courgette: een veelzijdige groente

De courgette is een erg veelzijdige groente, je kunt het in tal van gerechten gebruiken en zowel rauw, gekookt als gewokt eten. Bij courgette denken de meeste mensen aan pastagroente, maar je kunt de courgette natuurlijk ook zelf gebruiken als pasta. Probeer het eens door met een […]

Ovenschotel met spruitjes en appel

Ovenschotel met spruitjes en appel

“Ik lust geen spruitjes”. Deze uitspraak heb je vast al vaker gehoord. Of misschien roep je het zelf wel… Vooral kinderen zijn dwars van spruitjes. Maar waarom eigenlijk? Spruitjes zijn erg lekker en bovendien ook nog eens erg gezond. Meestal worden spruitjes (te lang) gekookt, […]



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.