Ook dit recept komt van Annabel Langbein. Dukkah is een mengsel van kruiden, specerijen en noten.
Ingrediënten
- 25 gram blanke hazelnoten
- 25 gram amandelen
- 25 gram korianderzaad
- 3 el sesamzaad
- 2 el komijnzaad
- 1 el peperkorrels
- 1 tl venkelzaad
- 1 tl gedroogde munt
- 1 tl zeezout
Zo maak je het
- Rooster alles – afzonderlijk – in een droge pan en laat het goed afkoelen.
- Maal alles met de keukenmachine of een vijzel. Het moet niet al te fijn worden, maar ook zeker niet te grof.
Extra info
Ook lekker om je broodje te dippen in wat olie en dan dukkah.
Ga jij dit recept maken? Laat het weten in een reactie hieronder.Vergeet niet een foto van het resultaat te delen op Instagram! Volg @SilphyasKitchen of gebruik de hashtag #silphyaskitchen
Dit blog bevat mogelijk affiliate links. Dat betekent dat ik een klein bedrag verdien als jij een product bestelt via een van die links. Het kost jou niets extra, maar je helpt mij om deze website te kunnen bekostigen. Dank je wel dus daarvoor!