Wat een positiviteit ineens!

Wat een positiviteit ineens!

0 Comments

Ja jongens en meisjes; ik heb er zin in! Waarin? Nou, eigenlijk gewoon in alles en niets. Voel me steeds beter, zie steeds meer de leuke dingen van het leven weer en geniet dan ook met volle teugen. Zij het wel dat het nog wat rustiger aan gaat dan voorheen, maar ook dat komt goed! Positive thinking!

Twee weekenden terug de caravan neergezet en genoten van ons eerste weekend in onze nieuwe caravan. Afgelopen weekend weer geweest en die twee dagen weg voelen als een klein weekje er tussenuit zijn. Wat een genot. Het weer zat dan wel niet echt mee, maar toch ga je op de camping eerder naar buiten dan je thuis zou doen. Bovendien valt er nog genoeg te keutelen in de caravan, dus dat houdt je ook wel warm. En daarnaast hebben we een geweldige kachel in de caravan die het uitstekend doet!

En dan mijn opnieuw verworven hobby: haken! Jaja, haken, hihi ik aan de wol en de pen. Wie had het gedacht, ik niet meer in ieder geval! Ondanks de pijn aan mijn vingers zet ik door en heb al heel wat metertjes gehaakt, uitgehaald en opnieuw gehaakt. Gewoon om weer een beetje het gevoel te krijgen. Gisterenavond dan voor het eerst van mijn leven een bloemetje gemaakt (zoals op de foto)! Zó leuk! Dochterlievv wil het gaan verwerken in een haarspeld of iets dergelijks. Nou, ze mag van mij, er zullen nog vele bloemen volgen. Helaas is het vooralsnog allemaal in babyroze, want die wol had ik nog liggen. (Joost mag weten overigens waar die wol vandaan komt en waarom ik in hemelsnaam roze wol in huis heb.)

Straks dus maar even op internet struinen om nieuwe ideeën op te doen, patronen te vinden en beschrijvingen van allerlei steken, printen en mee naar de camping! Ik zie mezelf al helemaal zitten in de zon met mijn haakwerkje.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.