Webshop

Ben jij op zoek naar leuke hebbedingetjes of handige artikelen voor in de keuken? Hieronder tref je artikelen aan die ik zelf gebruik in de keuken, maar ook hebbedingen die nog op mijn verlanglijstje staan. Bij recepten vind je ook vaak links naar producten die bij Bol.com te koop zijn, soms met wat extra uitleg. Maar zo’n overzicht van wat ik veel gebruik, lijkt me wel handig. Wil je eerst weten hoe iets werkt en of het werkelijk handig is of twijfel je tussen het een en het ander? Laat dan hieronder een reactie achter of stuur me een e-mail.

Wil je één of meer artikelen bestellen, dan kan dat gewoon door hieronder op het gewenste artikel klikken. Je komt dan terecht bij Bol.com en plaatst de bestelling zoals je dat normaal ook zou doen. Je betaalt natuurlijk niets extra’s voor deze artikelen, maar je steunt mij hier wel mee. Silphya’s Kitchen krijgt namelijk een klein percentage van elk artikel dat via deze website wordt verkocht.

Potten & Pannen

Favoriete keukenapparatuur

Mijn blender heeft een ander kleurtje, ik heb hem dan ook al jaren in huis. En voor wat betreft de airfryer, ik heb een Molino die niet te koop is bij Bol.com. Over de Philips Airfryer hoor ik verschillende dingen van ‘geweldig’ tot ‘slechte service’. Daar kan ik dus geen zinnig woord over zeggen.

Handige hulpjes

Favoriete kookboeken

Opbergen, bewaren & meenemen

Zoeken