Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Regenboogsalade
Kook:
15
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
1
schaal
Ingrediënten
▢
2
bieten
▢
4
wortelen
▢
1
appel
,
granny Smith
▢
½
venkel
▢
¼
rodekool
▢
1
peer
▢
1
paprika
,
geel
▢
1
handvol
walnoten
▢
½
bakje
munt
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Maak alles goed schoon en ontdoe van pitten, stronken, stelen en/of zaadlijsten.
Gebruik de rasp voor bieten, wortelen en appelen. Neem de dunne schaaf voor venkel, rode kool en peer.
Scheur de munt wat kleiner en hak de walnoten grof. Snijd de paprika in zeer dunne reepjes.
Serveer zoals jij het mooi vindt en geef er eventueel een dressing bij.
Notities
Neem van alles (zonder noten natuurlijk) een heel klein beetje en blender dit met wat verse munt en olijfolie tot een heerlijke dressing.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Voedingswaarden
Energie:
819
kcal
|
Koolhydraten:
131
gr
|
Eiwit:
25
gr
|
Vet:
38
gr
|
Waarvan verzadigd:
4
gr
|
Waarvan onverzadigd:
26
gr
|
Zout:
352
gr
|
Vezels:
52
gr
Bewaaar recept
Opgeslagen!