Kook de eieren hard, laat ze schrikken en giet ze af. Pel ze en dep ze droog met een keukenpapiertje.
Verhit olie in een pan en frituur hierin de eieren tot ze een krokant korstje hebben. Let wel op, want de olie is kokend heet en de eieren kunnen openbarsten! Leg de eieren weg tot gebruik.
Neem een ruime pan (eieren moeten er in passen) en verhit hierin wat olie. Fruit de ui en knoflook tot ze glazig zijn. Voeg dan de masala toe en bak een minuutje mee. Voeg dan, al roerend, de tomatenpuree toe. Blijf goed roeren.
Schenk dan het water erbij en de tuinkruidenbouillon of maggiblokjes. Roer alles goed door en doe de selderij en versgemalen peper er bij. Breng dit op laag vuur aan de kook en breng eventueel op smaak met wat zout.
Doe de eieren erbij en laat het geheel nog tien minuten op laag vuur pruttelen. Keer de eieren af en toe.