Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bloemkoolcurry
Kook:
30
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
2
personen
Ingrediënten
▢
1
el
olie
▢
1
bakje
rode currypasta
▢
1
blikje
kokosmelk
▢
1
kipfilet
▢
1
bloemkool
,
eventueel diepvries
▢
½
bakje
koriander
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Verwarm de olie en schep daar de rode currypasta bij. Bak dit even mee en voeg dan de kokosmelk toe.
Snijd ondertussen de kipfilet in kleine blokjes. Voeg toe aan de currypasta.
Schep de bloemkoolroosjes door het mengsel. Doe de deksel op de pan en laat op het kleinste vuurtje, laag, pruttelen.
Als de bloemkool en kip goed zijn haal je de deksel van de pan en laat je de curry een beetje indikken tot de gewenste dikte.
Hak de koriander en strooi voor het serveren over de bloemkoolcurry.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Voedingswaarden
Energie:
582
kcal
|
Koolhydraten:
21
gr
|
Eiwit:
35
gr
|
Vet:
40
gr
|
Waarvan verzadigd:
21
gr
|
Waarvan onverzadigd:
6
gr
|
Cholesterol:
75
mg
|
Zout:
817
gr
|
Vezels:
9
gr
Bewaaar recept
Opgeslagen!