Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Caramels
Kook:
40
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
1
plak
Ingrediënten
▢
1
blik
gecondenseerde melk
▢
60
gram
boter
▢
4
el
bruine suiker
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Smelt de boter in een steelpan en laat de suiker hierin oplossen.
Giet vervolgens de gecondenseerde melk erbij en laat het geheel carameliseren.
Giet het mengsel in een vorm of op een plank met zilverfolie en laat het geheel goed afkoelen.
Het is kokend heet, dus probeer vooral niet te proeven! Je vingers en/of tong zullen je dankbaar zijn als je wacht.
Snijd de caramels nu in blokjes of steek er vormpjes uit, net wat je leuk vindt.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Voedingswaarden
Energie:
1894
kcal
|
Koolhydraten:
265
gr
|
Eiwit:
32
gr
|
Vet:
83
gr
|
Waarvan verzadigd:
53
gr
|
Waarvan onverzadigd:
3
gr
|
Cholesterol:
266
mg
|
Zout:
532
gr
Bewaaar recept
Opgeslagen!