Mix alle kruiden, het gehakt en een ei goed door elkaar. Ik kneed het altijd graag met mijn handen, maar een vork kan natuurlijk ook.
Maak met de ½ cupmaat vier ballen en met de ⅓ cupmaat 6 kleine en een mini balletje.
Doe een stuk roomboter in een braadpan en giet er wat olie bij (ik had nog zelfgemaakte knoflookolie). Leg de vier ballen erin en braad ze even snel aan tot ze goed bruin zijn. Keer ze dan om en braad ook die kant goed bruin. Giet er een beker water bij en doe de deksel op de pan. Als de lunchballen klaar zijn, zijn de grote ballen ook klaar.
Omwikkel de kleine (en mini) ballen met het spek, totdat het op is. Leg de ballen dan in het mandje van de airfryer. Ik gebruik geen spatdeksel.
Zet de airfryer op 180℃ voor 16 minuten. Keer de ballen dan om en draai de temperatuur naar 200℃. Nog 7 minuten en je lunchballen zijn klaar.