Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bloemkoolsalade
Kook:
10
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
4
personen
Ingrediënten
▢
½
bloemkool
▢
2
bosuitjes
▢
1
komkommer
▢
15
gram
munt
▢
15
gram
peterselie
,
plat
▢
1
citroen
,
sap en rasp
▢
4
el
olijfolie
▢
peper en zout
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Rasp de bloemkool en doe in een grote kom. Verzamel vervolgens de overige ingrediënten.
Snijd de bosuitjes in dunne ringen.
Halveer de komkommer en verwijder de zaadlijst. Eventueel schillen. Snijd in blokjes.
Hak de munt en peterselie fijn.
Rasp de citroen. Let op dat je niet in het wit komt, dat is erg bitter. En pers hem daarna uit.
Mix vervolgens alle ingrediënten.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Voedingswaarden
Energie:
146
kcal
|
Koolhydraten:
8
gr
|
Eiwit:
2
gr
|
Vet:
13
gr
|
Waarvan verzadigd:
2
gr
|
Waarvan onverzadigd:
1
gr
|
Zout:
30
gr
|
Vezels:
3
gr
Bewaaar recept
Opgeslagen!