Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Adana kebab
Kook:
25
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
4
personen
Ingrediënten
▢
300
gram
lamsgehakt
▢
300
gram
kalfsgehakt
▢
1
ui
▢
1
rode paprika
▢
½
el
koriander
▢
½
el
gemalen komijnzaad
▢
2
tl
cayennepeper
▢
peper en zout
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Rasp de ui grof en pureer de rode paprika.
Pak een grote kom en mix hierin alle ingrediënten.
Verdeel het gehakt in vier delen en kneed hier gelijkmatige staven van. Leg ze afgedekt in de koelkast, ca. 2 uur.
Zet de grill aan of verwarm een grillpan en smeer de kebabs in met wat olie.
Grill ze ongeveer 15 minuten en keer ze regelmatig.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Voedingswaarden
Energie:
408
kcal
|
Koolhydraten:
5
gr
|
Eiwit:
36
gr
|
Vet:
26
gr
|
Waarvan verzadigd:
11
gr
|
Waarvan onverzadigd:
2
gr
|
Cholesterol:
140
mg
|
Zout:
354
gr
|
Vezels:
1
gr
Bewaaar recept
Opgeslagen!