Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige Parmezaanse kaaskoekjes
Kook:
50
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
35
koekjes
Ingrediënten
▢
150
gram
bloem
▢
150
gram
Parmezaanse kaas
▢
100
gram
boter
▢
1
eigeel
▢
1
tl
oregano
▢
1
tl
karwijzaad
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Verwarm de oven tot 180℃.
Meng alle ingrediënten tot een samenhangend geheel en draai tot een bal.
Deel de bal in tweeën en rol de twee delen uit tot lange rollen.
Wikkel in folie en laat het een half uurtje rusten in de koelkast.
Als de rolletjes goed koud zijn snijd er dan plakjes van, leg ze op bakpapier en druk het deeg even aan met je duim.
Zet ze 15 minuten in de oven of tot ze een mooi lichtbruin kleurtje hebben.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!