Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garnalen, noodles en Chinese kool
Kook:
20
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
2
personen
Ingrediënten
▢
1
el
olijfolie
▢
½
Chinese kool
▢
1
ui, gesnipperd
▢
2
tenen
knoflook
▢
1
rode peper
▢
1
tl
five spices
▢
1
tl
gemalen komijnzaad
▢
1
el
vissaus
▢
1
pak
noedels
▢
150
gram
grote garnalen
▢
1
tl
peperolie
▢
3
bosuitjes
▢
peper en zout
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Zet de wok met wat olie op hoog vuur. Wanneer het goed heet is het vuur temperen en de ui en knoflook even fruiten.
Snijd de Chinese kool in dunne repen en de rode peper in flinterdunne ringetjes en bak dit even mee.
Kook ondertussen de noedels volgens aanwijzing op de verpakking en giet het af.
Voeg de five spices en komijnpoeder toe aan het koolmengsel en blus het af met vissaus.
Voeg nu de noodles toe.
Bak in een koekenpan op hoog vuur de garnalen in peperolie.
Voeg de garnalen toe aan de wok en schep alles even om
Vlak voor het serveren drie bosuitjes in dunne ringetjes erover strooien.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!