Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ovengerecht met varkenshaas en mango chutney
Kook:
35
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
3
personen
Ingrediënten
▢
600
gram
sperziebonen
▢
1
rode ui
▢
1
rode paprika
▢
1
bak shiitake
▢
400
gram
varkenshaas
▢
½
cup
mango chutney
▢
2
el
sriracha
▢
2
el
tomatenpuree
▢
1
tl
vissaus
▢
2
tenen
knoflook
▢
peper en zout
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Verwarm de oven voor op 220°C.
Meng de chutney met de sriracha, tomatenpuree en vissaus. Pers de knoflook erboven en draai er lekker wat zeezout en verse peper boven. Mix goed.
Snijd de paprika en ui in stukjes (niet te klein), halveer de shiitake en snijd de varkenshaas in hapklare brokken.
Meng het geheel, samen met de sperziebonen, door het mangoprutje.
Haal de bakplaat uit de oven en leg er een vel bakpapier op. Schep hier de inhoud van de kom op en verdeel goed.
Na ongeveer
30 minuten
is het klaar en kun je gaan genieten.
Garneer eventueel met lente-ui of serveer er plakjes komkommer bij.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!