Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Groene pepersaus
Een heerlijk romige saus
Kook:
15
minuten
min
Ingrediënten
▢
2
sjalotten
▢
1
el
bloem
▢
2
el
ingelegde groene peperkorrels
▢
klontje boter
▢
250
ml
slagroom
▢
50
ml
cognac
▢
150
ml
sterke runderbouillon
▢
peper en zout
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Snipper de sjalotjes en fruit ze in de roomboter.
Voeg de bloem toe en bak dit even mee.
Giet er nu de slagroom en bouillon bij en laat goed doorwarmen.
Voeg de peperkorrels en wat versgemalen peper en zout toe.
Laat het niet koken, maar warm het goed door en roer regelmatig.
Notities
Is de saus iets te dun? Voeg dan wat aangemaakte maïzena toe.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!