Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pastasalade met avocado en feta
Lekkere goed gevulde salade voor een zomerse avond
Kook:
15
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
2
personen
Ingrediënten
▢
160
gram
pasta naar keuze
▢
½
komkommer
▢
1
avocado
▢
60
gram
veldsla of babyspinazie
▢
100
gram
feta
▢
2
el
crème fraiche
▢
2
el
La Morena Mexican green salsa
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. Giet het dan af en laat het wat afkoelen.
Snijd ondertussen de komkommer in de lengte doormidden en snijd dat in plakjes. Verwijder de pit uit de avocado en snijd in blokjes.
Meng de avocado, komkommer en veldsla in een slabak en breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de feta erboven.
Verdun de crème fraîche met een beetje water. Doe her en der een kloddertje hiervan op de salade en sprenkel er wat van de groene salsa over.
Notities
Om de salade wat extra te vullen voegde ik er twee gekookte eieren aan toe.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!