Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Haricots verts met spek en champignons
Kook:
20
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
2
personen
Ook nodig
Knoflookpers
Hapjespan
Ingrediënten
▢
200
gram
haricots verts
▢
200
gram
kastanje champignons
▢
200
gram
spekreepjes
▢
1
ui
▢
4
tenen
knoflook
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Maak de boontjes schoon en snij ze doormidden. Kook ze vervolgens even kort.
Snijd de ui in zeer dunne halve ringen en pers de knoflook, of snijd deze ook fijn.
Bak de spekjes zonder toevoeging op middelhoog vuur.
Voeg na 2 minuten de ui en knoflook toe.
Zodra de ui glazig wordt, voeg je de boontjes en champignons toe.
Laat het geheel nog even doorbakken. Dit is afhankelijk van hoe gaar je de boontjes en champignons wil hebben natuurlijk.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!