Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Champignonsoep
Kook:
20
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
4
personen (voorgerecht)
Ingrediënten
▢
boter (Vioblock)
▢
1
ui
,
gesnipperd
▢
250
gram
champignons
▢
1
beker
crème fraiche
,
haver, AH
▢
1
el
bloem
▢
1
liter
groentebouillon
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Snipper de ui en fruit deze in een pan met dikke bodem.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes (of neem gesneden champignons).
Bak de champignons mee met de uitjes tot ze wat zachter zijn.
Voeg nu de haver creme fraiche toe tot het 'gesmolten' is. Doe de lepel bloem erbij en bak nog even mee.
Giet de bouillon erop en laat alles nog even doorkoken.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!