Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kurkuma pasta
Onmisbaar onderdeel van o.a. een lekkere geurige Indiase curry of een flinke beker golden milk
Kook:
10
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
1
potje
Ook nodig
Steelpan
Ingrediënten
▢
¼
cup
kurkuma
▢
½
cup
water
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Schenk het water in de steelpan en voeg de kurkuma toe. Draai het vuur laag/middelhoog.
Blijf voortdurend roeren en breng het aan de kook. Het moet een lobbige pasta worden.
Voeg eventueel nog een pietsie water toe als het te dik is.
Na ongeveer 7 minuten koken is het klaar.
Schenk het in een glazen potje en laat het afkoelen. Zodra het is afgekoeld kun je het bewaren in de koelkast. Het blijft ongeveer vier weken goed.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!