Pannenkoeken zijn altijd lekker, voor jong en oud! Besmeer of bestrooi ze naar hartenlust met jouw favoriete toppings
Kook: 15 minutenmin
Porties (aanpasbaar):8pannenkoeken
Ingrediënten
250grambloem
500mlsojamelk, ongezoet
2tleivervanger poeder
4elwater
zout
Optioneel
kaneel
vanillepoeder
stroop
poedersuiker
banaan
jam
appel
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Mix het water met het eivervanger poeder.
Zeef de bloem boven een kom, strooi er een pietsie zout op en giet de eivervanger mix erdoor. Roer goed en voeg de helft van de melk toe. Mix tot er geen klontjes meer zijn. Roer dan de rest van de melk erdoor.
Als het beslag nog wat te dik is voeg je nog wat melk toe. Je hebt uiteindelijk 500-600 ml melk nodig.
Voeg eventueel kaneel of vanillepoeder toe.
Bak de pannenkoeken in een pan die licht is ingevet. Gebruk hiervoor boter of olie naar keuze.