Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Oliebollen dessert
Vind jij het ook zo zonde om voedsel weg te gooien? Na het eten van deze "oliebollenpudding" gooi je nooit meer een oliebol weg!
Kook:
45
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
4
personen
Ingrediënten
▢
6-8
krentenbollen
▢
150
ml
melk
▢
150
ml
slagroom
▢
1,5
tl
kaneel
▢
eivervanger
Optioneel
▢
poedersuiker
▢
blauwe bessen
,
of ander fruit
▢
slagroom
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Verwarm de oven tot 180°C.
Snijd de krentenbollen in kleine stukken en verdeel ze over een ovenschaal.
Meng de melk met kaneel, slagroom en eivervangers. Giet het mengsel over de krentenbollen.
Zet het geheel ongeveer
40 minuten
in de oven.
Serveer de "oliebollenpudding" met blauwe bessen of ander vers fruit, slagroom of ijs en bestrooi met poedersuiker.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!