Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Polenta met fruit
Warme polenta met heerlijk koel fruit is een goed begin van de dag.
Kook:
15
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
2
personen
Ingrediënten
▢
½
cup
polenta
▢
2
cups
kokosmelk
Noten
▢
hazelnoten, pistaches, amandelen
Fruit
▢
blauwe bessen, frambozen, aardbeien
Optioneel
▢
agave siroop
,
of kokosbloesemsuiker
▢
kaneel
,
of kardemom
▢
amandelmelk
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Breng de kokosmelk tot bijna aan de kook. Net voordat het gaat bubbelen roer je de polenta erdoor. Blijf roeren.
Schep nu eventueel de agave siroop of suiker erdoor. Wil je de polenta wat kruidiger maken dan kun je nu kaneel of kardemom toevoegen.
Verdeel de polenta over 2 kommen zodra het de gewenste dikte heeft. Serveer met fruit en gehakte noten.
Giet er eventueel wat amandelmelk bij.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!