Laat het bladerdeeg ontdooien en snijd dan ieder plakje in drieën. Sla ondertussen met je vuist op het dikke gedeelte van de kipfilets, zodat ze overal ongeveer even dik zijn.
Leg de kipfilets in in een braadslede en bestrooi met zeezout en versgemalen peper. Leg op iedere kipfilet een flinke theelepel pesto. Verdeel het bladerdeeg dakpansgewijs over de kipfilets en smeer het in met wat olijfolie.
Doe de cherrytomaatjes in een andere braadslede en bestrooi met wat peper en zout en giet er wat olie over. Mix dat even goed door elkaar.
Schuif beide schalen in de oven: kip boven en recht daaronder de cherrytomaatjes. Na ongeveer 25 minuten is de kip gaar en is het bladerdeeg mooi goudbruin en gerezen.
Ondertussen maak je de sperziebonen schoon en kook je ze beetgaar. Ik dop ze niet een voor een, maar leg een rijtje naast elkaar en snijd op die manier een hele lading uiteindjes in een keer van een hele rij sperziebonen af.
Prak de helft van de tomaatjes en schep die door de sperziebonen. Leg op een bord of schaal en schep hier de kipfilet op. Drapeer er een paar tomaatjes bij en serveer direct.