Kook de eieren net niet hard, laat ze schrikken en zet ze weg tot gebruik.
Neem een pan die groot genoeg is voor de kipfilet. Breng water aan de kook en doe de maggiblokjes erbij. Leg de kip in de pan en kook vervolgens 10 à 15 minuten.
Haal de kip uit de pan. Maak hier pulled chicken van. Je kunt dit doen met twee vorken of met behulp van de KitchenAid als je hierover beschikt.
Doe de pulled chicken in een kom en voeg hieraan de honing, harissa, sesamolie en ketjap asin aan toe. Breng op smaak met peper en zout. Meng alles goed door elkaar.
Snijd de bakbanaan nu in dikke plakken. Ik kreeg er tien plakken uit. Verhit de helft van de kokosolie in een koekenpan (gebruik de kleinste pit) en draai het vuur laag. Leg de plakken banaan erin en laat het zachtjes garen. Keer om als één kant bruin begint te worden. Als de banaan zacht aanvoelt haal je het uit de pan. Leg de banaan op een snijplank en plet met een spatel of koksmes de plakken. Doe ze dan weer terug in de pan op hoog vuur. Als beide kanten lekker gekleurd zijn - niet knapperig - haal je ze uit de pan om even uit te laten lekken.
Ondertussen verhit je de rest van de kokosolie in een andere pan en bak je hierin de pulled chicken tot het licht knapperig is.
Meng nu de rucola en de veldsla (of andere sla naar keuze) en leg in een mooie schaal. Hak de noten grof en leg in een hoopje op de sla. Snijd de verse kokos in kleine plakjes en leg ook in een hoopje op de sla. Halver de eieren en leg op de sla.
Halveer de acovado, verwijder de pit en de schil en snijd in dunnen plakjes. Leg op de sla. Voeg nu de bakbanaan en kip toe.
Knijp nu de limoen uit boven de sla. Eet smakelijk.