Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cocktailworstjeskrans
Kook:
25
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
16
hapjes
Ingrediënten
▢
1
pak
bladerdeeg
▢
16
cocktailworstjes
▢
1
ei
▢
mosterd
▢
ketchup
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Laat het deeg ontdooien. Verwarm dan de oven voor op 200℃.
Snijd de lap deeg in zestien punten. Haal dan de punten van het papier af.
Zet een schaaltje op het bakvel en leg de puntjes deeg er om heen.
Besmeer ieder puntje deeg met een druppel mosterd en leg er een cocktailworstje op. Rol de puntjes op, totdat je een ring hebt.
Klop een ei los en bestrijk de krans met wat ei. Schuif het dan in de oven voor ca. 20 minuten.
Schuif de krans op een bord op schaal en zet het schaaltje weer in het midden. Doe daar de saus in.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!