Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rabarber-frambozencrumble met appel en vanillesaus
Kook:
20
minuten
min
Porties (aanpasbaar):
2
personen
Ook nodig
Airfryer
Ingrediënten
▢
2
plakjes
bladerdeeg
▢
½
appel, bijv. golden delicious
▢
4
el
rabarber-frambozencrumble
▢
2
el
vanillesaus
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Pak twee tartelette-vormen. Leg op ieder vormpje een plakje bladerdeeg.
Snijd een halve appel in tweeën en snijd in dunne schijfjes. Verdeel over het bladerdeeg.
Open de zak rabarber-frambozencrumble die je bij Ikea hebt gekocht en schep vanuit ieder zakje 1 eetlepel per vormpje.
Vouw het overhangende bladerdeeg dicht. Zet de AF op 180℃ en stel de timer in op 18 minuten.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Bewaaar recept
Opgeslagen!