Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
Kleiner
Normaal
Groter
Bloemkool-broccoli koekjes
Kook:
45
minuten
min
Ook nodig
Keukenmachine of
Blokrasp
Ingrediënten
▢
350
gram
bloemkool, geraspt
▢
200
gram
broccoli, geraspt
▢
40
gram
Parmezaanse kaas, geraspt
▢
1
sjalotje, fijngesneden
▢
2
cm
gemberwortel, geraspt
▢
2
tenen
knoflook, fijngesneden
▢
60
gram
bloem of amandelmeel
▢
1
tl
kurkuma
▢
1-2
eieren
Kookstand
Houd je scherm aan tijdens het koken
Instructies
Verwarm de oven voor op 180℃ en bekleed een bakplaat met bakpapier.
(Begin met 1 ei)
Meng alle ingrediënten goed door elkaar. Als het mengsel te droog is en dus niet goed genoeg plakt voeg je een 2e ei toe.
Vorm met natte handen koekjes van het mengsel met een doorsnede van 5 cm en een dikte van 1 cm.
Bak de koekjes af in ongeveer
25 minuten
.
Persoonlijke notities
Voeg hier jouw persoonlijke notities toe.
Voedingswaarden
Energie:
468
kcal
|
Koolhydraten:
78
gr
|
Eiwit:
28
gr
|
Vet:
7
gr
|
Waarvan verzadigd:
2
gr
|
Waarvan onverzadigd:
2
gr
|
Cholesterol:
186
mg
|
Zout:
169
gr
|
Vezels:
18
gr
Bewaaar recept
Opgeslagen!