40grambloem(voor een glutenvrije versie vervang je de bloem door amandelmeel)
1tlkurkuma
2eieren
1elolijfolie
Aan de slag
Kook de bloemkool en de broccoli in ongeveer 5 minuten beetgaar. Laat het vooral niet te zacht worden. Giet de groenten af en laat het even afkoelen.
Snijd ondertussen het sjalotje fijn, rasp de gember en de knoflook. Doe dit in een grote kom. Voeg hier de afgekoelde bloemkool, broccoli, kurkuma en eieren aan toe. Roer alles goed door en schep er dan de bloem door.
Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Lepel steeds een hoopje van het beslag in de pan.
Bak de fritatta's goudbruin. Dit duurt ongeveer 3 minuten per kant. Ga door tot je geen beslag meer hebt.
Heb jij dit recept al geprobeerd? Laat hieronder een reactie achter en deel jouw foto op Instagram. Vermeld @SilphyasKitchen en hashtag #SilphyasKitchen.